24 Ekim 2013 Perşembe

Devler Ligi'nde dün gecenin özetleri


Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan maçlar, birbirinden güzel maçlara ve olağanüstü gollere sahne oldu. Temsilcimiz Galatasaray'ın aldığı galibiyet yüzümüzü güldürürken, gecenin adamı ise yine uzun yıllar unutulmayacak gollere imza atan Zlatan Ibrahimovic'ti.
Geçtiğimiz sezon Alman takımlarının harikalar yarattığı Devler Ligi'nde, bu sezon Dortmund ve Bayern Münih'in yanına Leverkusen'i de ekleyebiliriz. Bayer Leverkusen, sahasında konuk ettiği Shakhtar'ı 4-0 mağlup ederken, üst üste 2. galibiyetini aldı.

A Grubu'nun diğer maçında ise Manchester United, İspanyol ekibi Real Sociedad'ı konuk etti. Tartışmalı bir golle maçı 1-0 kazanan Kırmızı Şeytanlar, rahat bir nefes aldı.
Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Kopenhag'ı 3-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Aslan'a bu kritik galibiyeti getiren goller, Melo-Sneijder-Drogba üçlüsünden geldi.

Temsilcimizin grubundaki diğer maçta ise Real Madrid, Juventus'u ağırladı. İspanyollar, ikinci yarıda 10 kişi kalan Juve'yi zorlansa da 2-1 yenerek, yoluna kayıpsız devam etti.

Devler Ligi C Grubu'nda Paris Saint Germain fırtınası dinmek bilmiyor. İlk 2 maçta rakip filelere 7 gol gönderen Fransızlar, bu maçta da Anderlecht deplasmanından 5-0'lık skorla ayrıldı. Gecenin yıldızı ise yine uzun yıllar unutulmayacak cinsten goller atan Zlatan Ibrahimovic oldu.

Bu grubun diğer maçında Benfica ile Olimpiakos da Portekiz'de 1-1 berabere kaldı.


D Grubu'nda Manchester City, zorlu koşullarda CSKA Moskova deplasmanına çıkarken, 1-0 yenik duruma düşen İngilizler'in imdadına son haftaların formda golcüsü Sergio Aguero yetişti.

Son Devler Ligi şampiyonu Bayern Münih, bu sezon da bıraktığı yerden devam ediyor. Allianz Arena'da konuk ettiği Viktoria Plzen'i 5-0'la geçen Almanlar, 3'te 3 yaparak yoluna devam etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder