17 Ekim 2013 Perşembe

Efes farklı başladı!

THY Euroleague'in ilk haftasında sahneye çıkan son Türk takımı da salondan galibiyetle ayrıldı. Abdi İpekçi'de Emporio Armani Milano'yu konuk eden Anadolu Efes, rakibini 20 sayı farkla 87-67 mağlup etti.




THY Euroleague'in ilk haftasında temsilcilerimizden Anadolu Efes, İstanbul'da İtalyan ekibi Emporio Armani Milano'yu konuk etti.
NTV Spor Smart HD'den yayınlanan mücadelenin ilk dakikalarına tam anlamıyla fırtına gibi giren Efes, ilk 3 dakikayı 10-2'lik skorla geçmeyi başardı. Periyot boyunca üstün oyununu sürdüren ev sahibi Anadolu Efes, ilk çeyreği de 25-15 ile önde geçti.
İkinci çeyrekte hücumdaki etkinliğini yitiren Efes, İtalyan ekibinin skorer oyununa da engel olamayınca, bu çeyreğin henüz 2. dakikasında skor 27-27 ile eşitlendi. Ancak bu eşitliğin ardından hemen toparlanan Efes, devre sonuna kadar rakibine ciddi bir üstünlük kurarak ilk yarıyı 42-35 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısına da yüksek tempoda başlayan Anadolu Efes, Savanovic ve Vasileiadis'in kaydettiği sayılarla farkı giderek açtı. Bu oyunculara hücumda destek veren Hopson ve Gordon'ın da katkılarıyla, son çeyreğe temsilcimizin 66-52'lik üstünlüğü ile girildi.

Son periyot ise tamamen formalite oldu. Rakibinin yaklaşmasına izin vermeden, maç sonuna kadar farkı devamlı artıran Efes, salondan da 20 sayı farkla 87-67'lik galibiyetle ayrıldı.
Anadolu Efes'te 22'şer sayıyla oynayan Dusko Savanovic ve Scotty Hopson, galibiyette büyük rol oynarken maçın da en skorer oyuncuları oldu. Konuk takım Milano'da ise Keith Langford'un 20 sayısı mağlubiyete engel olamadı.

Fenerbahçe'de Erciyes mesaisi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Raul Meireles, Bruno Alves ve Mehmet Topal'ın takımdan ayrı çalıştı.


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli oyuncuların, ilk bölümde 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptığı bildirildi.
Antrenmanın, tam sahada 10'a 10 yapılan hücum-defans organizasyonlarıyla sona erdiği kaydedildi.
Raul Meireles, Bruno Alves ve Mehmet Topal'ın takımdan ayrı özel program dahilinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla antrenmanı tamamladığı ifade edildi.

Çalışmada altyapı takımlarından 10 oyuncunun da yer aldığı bildirildi.
Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Beşiktaş’a sakat oyunculardan iyi haber

Çaykur Rizespor'u konuk edecek Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürürken, sakatlıkları düzelen Oğuzhan Özyakup, Manuel Fernandes ve Tolga Zengin'in takımla birlikte çalıştı.




Spor Toto Süper Lig'de 21 Ekim Pazartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı geçrekleştirilen akşam idmanında 3 gruba ayrılan siyah-beyazlı oyuncuların, 5'e 2, dar alanda tek pas ve kontrol pas çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç oynadığı bildirildi.
Antrenmana, bireysel hazırlıklarını sürdüren İsmail Köybaşı, Veli Kavlak ile tedavisi süren Atiba Hutchinson ile A2 milli takımında bulunan Günay Güvenç'in katılmadığı vurgulandı.
Tedavileri tamamlanan Oğuzhan Özyakup, Manuel Fernandes ve Tolga Zengin'in takımla birlikte çalıştığı kaydedildi.

Yıldızlar son çeyrekte parladı!


THY Euroleague'de Fenerbahçe Ülker, ilk 3 çeyrek boyunca zorlandığı Budivelnik Kiev'i, son çeyrekteki olağanüstü oyunuyla 102-84 mağlup etti ve Euroleague'e galibiyetle başladı. Temsilcimiz, 4. periyotta rakibine 31-7'lik üstünlük sağladı.






THY Euroleague'de Fenerbahçe Ülker, sezonu Ukrayna deplasmanında Budivelnik Kiev karşısında açtı. İlk 3 çeyrek boyunca oldukça zorlanan temsilcimiz, buna rağmen son çeyrekte yıldızlarının sahne almasıyla salondan 102-84'lük galibiyetle ayrıldı.
NTV Spor Smart HD'den yayınlanan mücadelenin ilk çeyreğine Fenerbahçe Ülker, rakibine oranla daha iyi başladı. Bojan Bogdanovic'in sayılarıyla ilk 5 dakikayı 10-9'luk skorla önde geçen Sarı-lacivertliler, çeyrek sonunda Luka Zoric'in de devreye girmesiyle rahatladı. Karşılaşmanın ilk çeyreği, temsilcimizin 18-15'lik üstünlüğü ile geçildi.
İkinci çeyrekte ev sahibi Budivelnik Kiev, oyundaki dengeyi kurdu ve üst üste bulduğu dış atışlarla skorda öne geçmeyi de başardı. Devrede son 4 dakikaya girilirken, farkı 5'e kadar çıkaran Kiev, skoru 33-28'e taşıdı. Ancak Obradovic'in aldığı molanın ardından geri dönen Fenerbahçe, Nemanja Bjelica ve Melih Mahmutoğlu'nun bulduğu üçlüklerle 6-0'lık seri yakalayıp, 34-33 öne geçti.
Devrenin kalan bölümü karşılıklı basketlerle geçilirken, soyunma odasına ise 43-41 Budivelnik Kiev üstünlüğü ile gidildi.

Ev sahibi takım, mücadelenin üçüncü çeyreğine çok hızlı başladı. 3 sayılık atışlarda yüksek yüzdesini devam ettiren Kiev'de, Darius Lavrinovic'in sayıları farkı da açtı. Budivelnik Kiev, çeyreğin bitimine 4 dakika kala, maçtaki en büyük farkı yakaladı ve skoru 64-57'ye taşıdı. Bu periyodun sonunda da 77-71'lik Kiev üstünlüğü devam etti.
Ancak Fenerbahçe Ülker, son çeyrekte savunmanın dozajını oldukça artırdı. Vidmar ve Bo McCalebb'in üst üste kaptığı toplarla kolay sayılar bulan Sarı-lacivertliler, son 5 dakikaya girilirken 81-79 öne geçti.
Bu dakikadan sonra inanılmaz bir oyun sergileyen temsilcimiz, son çeyrekteki 31-7'lük serisinin ardından maçı da tam 18 sayı farkla 102-84 kazandı ve THY Euroleague'e kritik bir deplasman galibiyetiyle başladı.
Ev sahibinde 21 sayıyla oynayan Darius Lavrinovic, takımının en skorer ismi olurken, Fenerbahçe Ülker'de ise Bojan Bogdanovic 21 sayı kaydetti. Fenerbahçe'de Emir Preldzic'in 14 sayısı, Kleiza ve Melih'in de 12'şer sayısı galibiyette büyük rol oynadı.

BUDİVELNİK KİEV: 84 - FENERBAHÇE ÜLKER: 102
Salon:
 Palace of Sport
Hakemler: Sreten Radovic (Hırvatistan), Carmelo Paternico (İtalya), Apostolas Kalpakas (İsveç)
Budivelnik Kiev: Blake Ahearn 16, Darjus Lavrinovic 21, Artur Drozdov, Sergiy Gorbenko 2, Janis Strelnieks 14, Michailis Anisimov 3, Andriy Lebedintsev, Oleksandr Tishchenko, Kostiantyn Aniliienko 2, Micah Downs 7, Ricky Minard 7, Dajuan Summers 12
Fenerbahçe Ülker: Bo McCalebb 11, Nemanja Bjelica 11, Melih 12, Linas Kleiza 12, Gasper Vidmar 9, Luka Zoric 10, Kenan 2, Bojan Bogdanovic 21, Emir Preldzic 14
1. periyot: 15-18
Devre: 43-41
3. periyot: 77-71

"Alacağımız galibiyet bizleri ileriye götürecek"

Eskişehirspor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Elazığspor karşısında alacakları galibiyetin kendilerini çok ileriye götüreceğini ifade etti.




Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, siyah-kırmızılılar, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaklaşık 90 dakika çalıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki idmanda futbolcular ısınma, pas, çabukluk çalışması ve çift kale taktik maç yaptı.
Milli takımlardan dönen tüm futbolcular antrenmana katılırken, Dede, Diego, Bienvenu, Mahmut ve Kayacan sağlık ekibinin gözetiminde takımdan ayrı olarak çalıştı.
Kulüp televizyonuna değerlendirmelerde bulunan Sağlam, ligin ilk 7 haftasında güçlü rakiplerle karşılaştıklarını belirterek, toplamda başlarını öne eğdirecek sonuç almadıklarını bildirdi.
Oynanan maçlar değerlendirildiğinde daha fazla puan alabileceklerini ancak bunun mümkün olmadığını ifade eden Sağlam, "Şimdi önümüzde 4 maçlık bir periyot var, bu süreç ileride geleceğimiz noktayı bize gösterecek. Sanica Boru Elazığspor maçından alacağımız galibiyet bizleri ve camiayı moral motivasyon olarak çok ileriye götürecektir. İyi bir futbolla, iyi bir sonuç almak istiyoruz. Milli maç arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdik, milli takımlardan dönen oyuncularımızda hiç sakatlık olmaması sevindirici. Elazığspor, çok genç, çok mücadele eden bir takım. Bizim de başarılı olacak gücümüz ve inancımız var. Bu maçtan ümitliyim" dedi.
Öte yandan antrenman öncesinde, doğum günü olan kaleci Gökhan Siverek'e takım arkadaşları ve kulüp personeli tarafından sürpriz doğum günü yapıldığı öğrenildi.

Tahkim'den Hacıosmanoğlu'na indirim!

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na verdiği 30 gün hak mahrumiyeti cezasını 20 güne indirdi.



Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na verdiği 30 gün hak mahrumiyeti cezasını 20 güne indirdi.
TFF'den yapılan açıklamada, bugün toplanarak gündemindeki maddeleri görüşen kurulun, sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle PFDK tarafından İbrahim Hacıosmanoğlu'na verilen 30 gün hak mahrumiyeti cezasını 20 güne indirdiği bildirildi.
Açıklamada, aynı nedenle 22 bin lira para cezası alan Hacıosmanoğlu'nun bu cezasının da 14 bin 667 lira şeklinde düzeltilerek onandığı kaydedildi.
Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un 10 bin lira para cezasını onarken, resmi siteden sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle verilen 70 bin lira para cezasını da 46 bin 666 liraya indirdi.
Kurul, PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya PFDK tarafından verilen 6 bin lira para cezasını ise oy birliğiyle kaldırdı.

Casillas'tan ayrılık sinyali

Yıllardır Real Madrid’in kalesini koruyan Iker Casillas’tan ayrılık sinyali. Mor menekşelerin milli kalecisi, son 1 yılda yeterince forma şansı bulamadığını ve başka takıma gidebileceğini ifade etti.



İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in kalesini yıllardır koruyan Iker Casillas, son 1 yıldır forma şansı bulmakta yaşadığı zorlukların devam etmesi durumunda gelecek sezon başka takıma gidebileceğini belirtti.
32 yaşındaki tecrübeli kaleci, futbol kariyerini geçirdiği Real Madrid'den sezon sonunda ayrılabileceğini söyledi.
Bir organizasyonda gazetecilerin yönelttiği ''Takımdan ayrılmayı düşünüyor musun '' sorusuna Casillas, ''Bana hep aynı soruyu soruyorlar. Şimdi değil ama eğer gelecek 3 ayda değişen bir şey olmazsa, ayrılmayı düşünebilirim. Eğer eylül ayında ayrılmak isteseydim bunu kulüp başkanına söylemem gerekirdi ama uzun yıllardır formasını giydiğim kulübün ve takımın bir parçası olmaya karar verdim'' yanıtını verdi.
Real Madrid'de geçen sezon teknik direktör Jose Mourinho'nun tercihiyle yedek kaleci durumuna düşen Casillas, Portekizli teknik direktör ile arasında yaşananların sorulması üzerine ise ''Neler olduğunu biz biliyoruz, aramızdaki ilişki. Eminim ki gün gelecek karşılaşacağız ve oturup karşılıklı kola içeceğiz'' dedi.

Öte yandan İspanyol basını, Real Madrid'de mevcut durumda teknik direktör Carlo Ancelotti'nin tercihiyle sadece Avrupa ve Kral Kupası maçlarında kaleye geçen Casillas'ın gelecek sezon Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüne gidebileceğini iddia etti.

Efes Avrupa'da sezonu açıyor!


THY Euroleague'deki temsilcimiz Anadolu Efes, B Grubu'ndaki ilk maçında bugün İtalya'nın EA7 Emporio Armani ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanancak.




THY Euroleague'de yer alan Anadolu Efes, B Grubu'ndaki ilk maçında bugün İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını konuk edecek.
      
Lacivert-beyazlı takım ile EA7 Emporio Armani arasındaki sezonun ilk mücadelesi, bugün saat 21.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.
      
Anadolu Efes'te sakatlığı bulunan Kerem Gönlüm, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu oyuncunun olmadığı bir aylık dönem için transfer edilen Sırp oyuncu Tadija Dragicevic'in İtalyan ekibi karşısında forma giyebileceği bildirildi.


ÖZERHUN: SÜRPRİZ OLMASINI İSTEMİYORUZ
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, ilk maçı evlerinde oynamanın kendileri için avantaj olduğunu söyledi.
      
THY Euroleague'de ilk karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Özerhun, "Bir sürprize yer vermeden kazanmak ve Avrupa'daki mücadeleye galibiyetle başlamak amacındayız. İnanıyorum ki taraftarımız Abdi İpekçi'yi dolduracak ve bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız" dedi.
      
MAHMUTİ: İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ
Takımın başantrenörü Oktay Mahmuti ise İtalyan rakiplerini yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını dile getirdi.
      
Avrupa'da mücadelenin kolay geçmeyeceğini vurgulayan Mahmuti, "Avrupa maceramıza başlıyoruz. Bilindiği gibi Anadolu Efes olarak bu sezon yeni bir yapılanmaya girdik. Genç oyuncularımıza şans veriyoruz. Armani ekibi, Avrupa Ligi'nin kalburüstü takımlarından biri. Hedefimiz ilk turu olabilecek en üst seviyede bitirerek, bir üst tura yükselmek. Bunun için de kendi evimizde maç kaybetmemeliyiz. İtalyan ekibini evimizde mağlup ederek Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. 40 dakika boyunca ciddiyeti elden bırakmadan sahada savaşmalıyız" dedi.

SAVANOVIC: RAKİBİBİMİZİN SÜRPRİZ YAPMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ     
Anadolu Efes'in tecrübeli oyuncularından Dusko Savanovic de ilk maçın önemine değindi.
      
EA7 Armani Milano'nun güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Sırp oyuncu, "İtalya'nın her sezon Avrupa Ligi'ne katılan dişli ekiplerinden biri. Rakibimizi küçümsemeden maç boyunca mücadeleyi elden bırakmamalıyız. İlk maçlar her zaman sürprizlere açık olur. Ama biz rakibimizin sürpriz yapmasına izin vermemeliyiz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi üst turlara yükselmek olduğu için galibiyet alıp moral kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray taktik çalıştı

Ligde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-Kırmızılılılar, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yaptı.





Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 19 Ekim Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı oyuncuların, taktisel çalışmanın ardından çift kale maç oynadığı bildirildi.
Fransa'dan dönen Didier Drogba'nın idmanda yer aldığı, milli takım kampından gelen Bruma ile sağ arka adalesinde ağrıları bulunan Gökhan Zan'ın takımdan ayrı olarak çalışma gerçekleştirdiği kaydedildi.
İzinli olan Fernando Muslera'nın çalışmada yer almadığı, Hamit Altıntop'un ise tedavisine devam edildiği belirtildi.
Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar, idmanın ardından kampagirecek.

Fenerbahçe, Kiev'de galibiyet arıyor!

THY Euroleague'de Fenerbahçe Ukrayna deplasmanında Budivelnik Kiev, ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele saat 19:00'dan itibaren NTV Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.




THY Euroleague'de Fenerbahçe ilk maçına bugün çıkıyor. A Grubu'nda bulunan Sarı-Lacivertliler, Ukrayna temsilcisi Budivelnik Kiev'le karşı karşıya gelecek.
Saat 19:00'da başlayacak olan mücadele NTV Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

Turkish Airlines Euroleague’de A Grubu’nda yer alan Fenerbahçe Ülker, İspanya’dan Barcelona, Rusya’dan CSKA Moskova, Ukrayna’dan Budivelnik Kiev, Sırbistan’dan Partizan ve Fransa’dan Nanterre takımları karşısında gruptan çıkma mücadelesi verecek.

Orman'ın babasının cenazesi toprağa verildi

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın vefat eden babası Abdulkadir Orman için cenaze töreni düzenlendi. Spor, sanat ve siyaset camiası, Fikret Orman'ı acı gününde yalnz bırakmadı.





Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın dün vefat eden babası Abdulkadir Orman'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.
Hayata 82 yaşında gözlerini yuman Abdulkadir Orman'ın cenaze namazı, öğle namazına müteakip Fatih Camisi'nde kılındı. Cenazede, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte spor camiasından çok sayıda kişi yer aldı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da cenaze namazına iştirak ederken, iki başkan farklı noktalarda durdu ve bir araya gelmedi.
Beşiktaş Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyeti ve çalışanları hep birlikte camiye gelip, başkan Fikret Orman'a başsağlığı dilediler. Takım arkadaşı İbrahim Toraman ile kavga etmesi nedeniyle kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk de Fatih Camisi'ne gelip Orman'a taziyelerini iletti.
Öte yandan, Demirören Holding Yenetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, teknik direktör Hikmet Karaman, siyah-beyazlı bazı eski yönetici ve futbolcular ile spor camiasından çok sayıda kişi cenaze namazına katıldı.
Abdulkadir Orman'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Edirnekapı Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Konak Belediyespor ikinci turda

İlk kez bir Türk takımının mücadele ettiği UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi birinci turu rövanş maçında Konak Belediyespor, Unia Raciborz'la 0-0 berabere kaldı ve son 16 takım arasına adını yazdırdı.




İlk kez bir Türk takımının mücadele ettiği UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi birinci turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda Polonya'dan RTP Unia Raciborz'la 0-0 berabere kalan Konak Belediyespor, adını son 16 takımın arasına yazdırdı.
İzmir'de ilk maçta aldığı 2-1'lik galibiyetin avantajıyla sahaya çıkan Konak Belediyespor, karşılaşmanın başında rakibinin etkili oyununa rağmen ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamladı. Kaleci Fatma Şahin'in başarılı bir ilk yarı performansı ortaya koyduğu müsabakanın ikinci devresine etkili başlayan İzmir temsilcisi, aradığı golü bulamamasına rağmen 0-0'lık sonuçla bir üst tura çıktı.
RAKİP AVUSTURYA'DAN
Konak Belediyespor'un bir üst turdaki rakibi Avusturya ekibi Neulengbach oldu. İlk müsabakada deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apollon Limasol'u 2-1 mağlup eden Avusturya temsilcisi, dün de rakibiyle 1-1 berabere kalarak Konak Belediyespor'la eşleşti. 2. tur ilk maçını 9 veya 10 Kasım'da İzmir'de oynayacak Konak Belediyespor, rövanş maçında 13-14 Kasım'da rakibiyle Avusturya'da karşılaşacak.
RTP UNİA RACİBORZ: 0 - KONAK BELEDİYESPOR: 0
Stat:
 Osir
Hakemler: Elia Martinez, Yolanda Parga Rodriguez, Judit Romano Garcia (İspanya)
RTP Unia Raciborz: Jankowska, Konsek, Grzywinska, Gornicka, Lesnik, Kamczyk (Dk. 73 Kasperska), Zelazko (Dk. 65 Zdunek), Mika, Chudzik, Chinasa, Wisniewska
Konak Belediyespor: Fatma Şahin, Didem Taş, Sibel Duman, Esra Erol, Didem Karagenç, Yaşam Göksu, Sevgi Çınar (Dk. 90+3 Eylül Elgalp), Cansu Yağ, Sarghe, Gamze İskeçeli (Dk. 75 Gülbin Hız), Cosmina
Sarı kartlar: Dk. 45 Mika, Dk. 88 Chudzik (RTP Unia Raciborz), Dk. 49 Sarghe (Konak Belediyespor)

PFDK'dan Hacıosmanoğlu'na iyi haber


Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cezaya gerek görmedi.




Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cezaya gerek görmedi.
      
Yapılan açıklamada, Hacıosmanoğlu'nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği ancak isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verildiği belirtildi.
     
PFDK, geride kalan haftada da kulüp internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunduğu gerekçesiyle İbrahim Hacıosmanoğlu'na 30 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin lira para cezası uygulamıştı.

Murray'e İmparatorluk Nişanı

Andy Murray, tenis sporuna 2012 yılındaki katkıları nedeniyle Britanya İmparatorluk Nişanı’yla ödüllendirildi. Buckingham Sarayı’nda gerçekleştirilen törende İskoç tenisçiye nişanı; Prens William takdim etti.


2012 yılında Amerika Açık Tenis Turnuvası’nın yanı sıra olimpiyat oyunlarında zafere uzanan Britanyalı tenisçi Andy Murray, Kraliyet Ailesi tarafından onurlandırıldı.

Buckingham Sarayı’nda düzenlenen törende Murray'e Britanya İmparatorluk Nişanı’nı Prens William takdim etti.
Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Britanyalı tenisçi, tören öncesinde ise ilginç bir gelişme yaşadı. Twitter hesabından yazdığı mesajda; kraliyet daveti öncesinde doping testine tabi tutulduğunu belirten Andy Murray, buna karşın törene vaktinde yetişmeyi başardı.
Murray ile Prens William'ın tören esnasında aralarında kısa bir sohbet gerçekleştirdikleri gözden kaçmadı.
Kraliyet Ailesi, her yıl yaklaşık 25 kişiye çeşitli katkıları nedeniyle İmparatorluk Nişanı takdim ediyor.

Hitzfeld'in son turnuvası

Dünya Kupası'na seribaşı olarak katılacak İsviçre Milli Takımı'nın teknik direktörü Ottmar Hitzfeld, Brezilya'daki şampiyonanın ardından görevinden ayrılacağını açıkladı. Alman teknik direktör çalıştırıcılık hayatını sonlandırma kararı aldığını belirtti.


2008 yılından bu yana İsviçre Milli Takımı'nı çalıştıran Hitzfeld yorgunluğunu gerekçe göstererek 30 yıllık teknik direktörlük kariyerine Brezilya'daki Dünya Kupası'nın ardından nokta koyacağını açıkladı.
65 yaşında olduğunu ve artık dinlenmek istediğini belirten Ottmar Hitzfeld, bunun çalıştırıcılık kariyerinde aldığı en zor karar olduğunu ifade etti.
Hitzfeld, İsviçre'yi 2010 ve 2014 Dünya Kupası'na taşıma başarısı göstermişti. Hitzfeld, Bayern Münih ve Borussia Dortmund ile toplam 7 lig şampiyonluğu kazanırken iki takımla da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Filede yeni sezon başlıyor

Acıbadem Bayanlar ve Erkekler Voleybol Ligleri'nde yeni sezon bu hafta başlıyor.




Acıbadem Bayanlar ve Erkekler Voleybol Ligleri'nde 2013-2014 sezonu hafta sonu yapılacak maçlarla başlayacak.
Bayanlar ve erkeklerde 12'şer takımın katılımıyla yapılacak lig organizasyonunda, erkeklerde 1. devre 19 Ekim-14 Aralık, 2. devre 12 Ocak-23 Mart 2014'te, bayanlarda ise 1. devre 20 Ekim-15 Aralık, 2. devre 11 Ocak-22 Mart 2014'te oynanacak.
Birinci etap müsabakaları sonunda ilk 8 sırayı alan takımlar, play-off etabı oynamaya hak kazanacak. Play-off 1. tur müsabakalarında takımlar (8-1), (5-4), (7-2) ve (6-3) şeklinde eşleşerek, eleme usulüne göre karşılaşacak. Elenen takım, 1. etaptaki (normal lig etabındaki) yerine dönecek, play-off sonucunda lig şampiyonu ve lig ikincisi belirlenecek.
Birinci etap müsabakaları sonunda 9,10, 11 ve 12. sırayı alan takımlar, ilk etaptaki puanlarını baraj etabına taşıyacak. 4 takım (9, 10, 11 ve 12.) federasyon tarafından belirlenen iki ilde, üçer günlük "lig usulü 2 devreli turnuva" maçları oynayacak. Birinci etapta alınan puanlar ile iki turnuvadaki alınan puanların toplamı sonucunda son iki sırayı alan takımlar 2. lige düşecek.

Play-off etabı sonunda lig şampiyonu olan takım, Türkiye'yi CEV Şampiyonlar Ligi'nde, lig sıralamasındaki diğer takımlarda sıra ile Avrupa kupalarında temsil edecek.
İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI
Bayanlarda Çanakkale Belediyesi ve Halkbank Gazi Üniversitesi, erkeklerde ise İnegöl Belediyesi, Konak Belediyesi ve Tokat Belediyesi Plevnespor'un dahil olduğu ligde, ilk hafta maç programları şöyle:
ACIBADEM BAYANLAR VOLEYBOL LİGİ
20 Ekim Pazar
14.00 Bursa Büyükşehir Belediyesi-Sarıyer Belediyesi (Cengiz Göllü)
14.00 Ereğli Belediyesi-Fenerbahçe (Konya Ereğli)
15.00 İlbank-Halkbank Gazi Üniversitesi (TVF Başkent)
15.00 VakıfBank-Çanakkale Belediyesi (Burhan Felek)
16.00 Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt-Galatasaray Daikin (Yeşilyurt)
17.30 Beşiktaş-Eczacıbaşı VitrA (Beşiktaş İntegral Arena)
ACIBADEM ERKEKLER VOLEYBOL LİGİ
19 Ekim Cumartesi
13.00 Maliye Milli Piyango-İnegöl Belediyesi (TVF Başkent)
13.00 Galatasaray-Ziraat Bankası (Burhan Felek)
15.00 Çankaya Belediye ANKA-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (TVF Başkent)
16.00 Arkas Spor-Torul Gençlik (İzmir Atatürk)
17.30 Halkbank-Konak Belediyesi (TVF Başkent)
23 Ekim Çarşamba
16.30 Tokat Belediyesi Plevnespor-Fenerbahçe Grundig (Hüseyin Akbaş)

TKBL'de ilk hafta programı açıklandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) 2013-2014 sezonunun ilk hafta maç programı açıklandı.




Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) 2013-2014 sezonunun ilk hafta maç programı açıklandı.
Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, hafta sonunda başlayaak TKBL'de ilk haftanın programı şöyle:
    
19 Ekim Cumartesi13.00 Orduspor-Beşiktaş (Vali Kemal Yazıcıoğlu)
14.00 Ceyhan Belediyesi-Fenerbahçe (Ceyhan)
14.00 TED Ankara Kolejliler-Mersin Büyükşehir Belediyesi (TOBB)
15.00 Galatasaray Odeabank-Adana BOTAŞ (Abdi İpekçi)
16.00 İstanbul Üniversitesi BGD-Konak Belediyesi (Prof. Dr. Turgay Atasü)
    
20 Ekim Pazar14.00 Tarsus Belediyesi-Kayseri KASKİ (Tarsus)
14.00 Canik Belediyesi-Homend Antakya Belediyesi (Canik Belediye)

"İlk 5 içinde olacağımıza inanıyorum"

Bursaspor'un genç golcüsü Batuhan Altıntaş, yeşil-beyazlı takımın sezon sonunda ilk 5 içinde olacağına inandığını söyledi.







Bursaspor'un genç golcüsü Batuhan Altıntaş, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 21 Ekim Pazartesi akşamı sahalarında Kayserispor ile karşılaşacaklarını hatırlattı.
      
Kayserispor maçının kendileri açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan genç oyuncu, "Kayserispor'u yenerek bir seri yakalamak istiyoruz. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. İyi çalışıyoruz. Mücadeleden galip geleceğimizi düşünüyorum" dedi.
      
Kendisi gibi takımın diğer genç forvet oyuncusu Enes Ünal ile tecrübe kazanarak goller atmak istediklerini anlatan Batuhan Altıntaş, "Ben ve Enes ikimiz de genç golcüleriz. Biz de tecrübe kazanarak goller atmak istiyoruz. İnşallah Enes'le ikimiz bunu gol atarak başaracağız. En kısa zamanda Süper Lig seviyesine gelmek istiyorum. Bu da çalışarak olacak" diye konuştu.
Batuhan Altıntaş, "Sana göre Bursaspor sezon sonunda sıralamada nerede olur " sorusuna ise "Lige kötü bir başlangıç yapmamıza rağmen takımımızın sezon sonunda Avrupa'ya gideceğine inanıyoruz. İyi bir seri yakalarsak Avrupa'ya gideriz. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Sezon sonunda da ilk 5 içinde olacağımıza inanıyorum" yanıtını verdi.

Löw nikah tazeliyor!

Alman Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün sözleşmesinin 2016 yılına kadar uzatılması bekleniyor. Almanya Futbol Federasyonu, milli takım sorumlularının da katılacağı bir basın toplantısı düzenleneceğini duyurdu.







Alman Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün sözleşmesinin 2016 yılına kadar uzatılması bekleniyor.
      
Almanya Futbol Federasyonu (DFB), federasyonun Frankfurt'taki merkezinde yarın, federasyon başkanı Wolfgang Niersbach, genel sekreter Helmut Sandrock ve milli takım sorumlularının katılacağı basın toplantısı düzenleneceğini duyurdu.
      
Toplantının ayrıntıları verilmezken, 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Löw'ün sözleşmesinin şimdiden 2 yıl daha uzatılması öngörülüyor.
Löw'ün yanı sıra milli takım menajeri Oliver Bierhoff ve kaleci antrenörü Andreas Köpke'nin  sözleşmelerinin de uzatılacağı, antrenör Hansi Flick'in ise 2014 Dünya Kupası'ndan sonra sportif direktörlüğe yükseltileceği belirtiliyor.
      
Löw, bu hafta yaptığı açıklamada hedefinin 2016 Avrupa Şampiyonası olduğunu ifade etmiş, federasyon başkanı Niersbach da Löw'ün sözleşmesini 2014 Dünya Kupası'ndan önce uzatmak istediğini dile getirmişti.
      
Bir dönem Alman Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Jürgen Klinsmann'ın yardımcılığını yapan Löw, Klinsmann'ın görevinden ayrılmasıyla 2006'da teknik direktörlüğe getirilmişti.

"Sonuna kadar arkandayız"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan teknik direktör Mustafa Akçay'a tam yetki... Hacıosmanoğlu, Akçay'a, "sonuna kadar arkandayız" dedi.




Trabzonspor'da önemli bir zirve gerçekleşti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Mustafa Akçay, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldi.
Başbaşa gerçekleşen toplantıda başkan Hacıosmanoğlu, Akçay'a, "sonuna kadar arkandayız, yapmak istediğin her şeyde de arkanda olacağız. Trabzonspor'un çıkarlarını herkesten iyi savunacağın konusunda sana güvenimiz tam" dedi.
Teknik direktör başkanın bu sözlerine teşekkür ederek, "tek amacımız Trabzonspor'u daha iyi noktalara getirmek. Bu manada bana verdiğiniz destek çok önemli. Her türlü derdimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da koşacağınızdan şüphemiz yok" yanıtını verdi.
Bayramlaşma töreninde de oldukça samimi bir görüntü veren ikili, bordo mavili camiaya her şeyin yolunda gittiği mesajını verdi.
Öte yandan uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşme sürecini tamamlayan Avusturyalı futbolcu Marc Janko'nun, ülkesinin formasını giydiği son milli maçta 90 dakika sahada kalması teknik heyeti sevindirdi.
Mustafa Akçay'ın 6 yabancı sınırlaması nedeniyle dış saha maçlarında Colman'ı, iç saha maçlarında ise Janko'yu 18 kişilik kadroya alması bekleniyor. Akçay, Zokora, Malouda, Henrique Adrian ve Bosingwa'dan ise vazgeçmeyi düşünmüyor.

Potada devler kapışıyor!

Beko Basketbol Ligi'nde 2. haftanın maç programı açıklandı. Galatasaray Liv Hospital-Beşiktaş İntegral Forex ile Fenerbahçe Ülker-Anadolu Efes maçları 20 Ekim Pazar günü oynanacak.




Beko Basketbol Ligi'nde 2. haftanın maç programı açıklandı.
Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, ligin 2. haftasındaki Galatasaray Liv Hospital-Beşiktaş İntegral Forex ile Fenerbahçe Ülker-Anadolu Efes maçları 20 Ekim Pazar günü oynanacak.
Beko Basketbol Ligi'nde 2. haftanın programı şöyle:
19 Ekim Cumartesi
15.00 Uşak Sportif-Aykon TED Ankara Kolejliler (Uşak Üniversitesi)
16.00 Torku Konya Selçuk Üniversitesi-Aliağa Petkim (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs)
16.00 Trabzonspor Medical Park-Olin Edirne (Hayri Gür)
18.00 Banvit-TOFAŞ (Banvit Kara Ali Acar)
18.00 Pınar Karşıyaka-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Karşıyaka)

20 Ekim Pazar

13.00 Galatasaray Liv Hospital-Beşiktaş İntegral Forex (Abdi İpekçi)
15.30 Fenerbahçe Ülker-Anadolu Efes (Ülker Sports Arena)
18.00 Türk Telekom-Royal Halı Gaziantep (Ankara)

"Artık savaşmam gerektiğinin farkındayım"

2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Nijerya'nın Etiyopya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atan Emmanuel Emenike, Fenerbahçe'de henüz yeni olduğunu; ancak artık savaşması gerektiğinin farkında olduğunu söyledi.




2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Nijerya'nın Etiyopya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atan Emmanuel Emenike, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Milli takımda işlerin yolunda gittiğini ancak Fenerbahçe'de henüz yeni olduğunu belirten Emenike, artık savaşması gerektiğinin farkında olduğunu söyledi.
FB TV'ye açıklamalar yapan Emenike, "Milli takımdaki performansımı iyi buluyorum, şu anda oradaki performansım çok iyi gidiyor. Özellikle Afrika Kupası'ndan sonra, o günden bugüne kadarki süreçte çok iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Şu anda işler iyi gidiyor orada. 2 yıldır orada takım halinde aynı oyuncularla oynuyoruz ve 2 yıldır birbirimizi artık çok iyi tanıdık. Bu nedenle orada çok iyi bir performans gösteriyorum. Ne zaman nereye koşu yapacağımı, ne zaman ne yapacağımı çok iyi bilen oyuncular var. Fakat Fenerbahçe Ailesi'ne ben yeni katıldım. O yüzden belki biraz bu yönden kendimi gerek takım arkadaşlarıma, gerekse hocama tam ispatlama şansı bulamadım. Fakat ben de artık savaşmam gerektiğinin farkındayım. Bu takım için savaşmak ve performansımı ortaya koymak zorundayım. Beraber hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmak gerektiğinin farkındayım" dedi.
Kayseri Erciyesspor maçı hakkındaki görüşlerini de dile getiren Emenike, "İyi bir maç olacağını düşünüyorum. İnancım şu şekilde: Biz oraya gideceğiz ve 3 puanı alacağız. Benim için en önemli şey ve isteğimiz bu; 3 puanı almak" diye konuştu.

"Kulübün tarihini değiştireceğim"

Fatih Terim'in ayrılmasının ardından Galatasaray'da göreve gelen Roberto Mancini, Hürriyet Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi. Mancini, Inter'de ve Manchester City'de olduğunu gibi kulübün tarihini değiştireceğini söyledi.




Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, takımın durumu, yabancı sınırlaması ve sarı-kırmızılı kulübün gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı.

İtalyan teknik adam, ligdeki 6 puanlık fark için "kapatılmayacak bir fark değil" yorumunda bulundu.
Sarı kırmızılıların, Şampiyonlar Ligi'ndeki durumunu değerlendiren Roberto Mancini, "Çok zor bir gruptayız. Real Madrid'e kaybettikten sonra durumlar çok değişti. Torino'da aldığımız 1 puan ise grubu bize açık bıraktı. Önümüzdeki iki Kopenhag maçı çok kritik" dedi.
Galatasaray'daki hedefleri ile ilgili soruya kariyerini hatırlatarak cevap veren tecrübeli teknik direktör "Inter'de 20 senelik, Manchester City'de 50 senelik bir tarihi değiştirdik. Galatasaray da Avrupa'nın önemli kulüplerinden birisi. Burada da en iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Avrupa Birliği vatandaşı olan oyuncularının yabancı sınırlamasına takılmaması gerektiğini savunan Mancini, "Avrupalıyız ve Avrupa'da mücadele ediyoruz. Yabancı sınırlaması sadece bizim için değil bütün Türk takımları adına büyük bir sorun" ifadelerini kullandı.
Oyun felsefesini "Inter'de, Manchester City'de hep en iyi savunmaya sahiptik. Ancak neredeyse bütün gol rekorlarını kırdık. Galatasaray da hücuma yönelik özel ve keyif veren bir oyun ortaya koyacaktır" sözleriyle açıklayan Mancini, ligdeki 6 puanlık farkın çok olduğunu ancak puan durumuna 2. yarının başında tekrar bakmak gerektiğini söyledi.
Takımda herkesin kulübede bekleyebileceğini ifade eden İtalyan teknik adam, "yoğun maç dönemlerinde Drogba, Sneijder ve Burak Yılmaz hepsi yedek bekleyebilir. Böyle durumlarda da örnek olmaları gerekir" dedi.
Roberto Mancini, başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında yaşanan telefon kriziyle iglili soruya ise, "Bir kulübün başkanı her şeyin ve herkesin üstündedir, her zaman telefonuna çıkmak durumundayım" yanıtını verdi.

Seribaşı takımlar belli oldu!

2014 Dünya Kupası'nda seribaşı olarak kura çekimine katılacak takımlar belli oldu. İtalya ve İngiltere, birinci torbada yer almazken son dönemde çıkış yakalayan İsviçre ve Belçika milli takımları Dünya Kupası'na seribaşı olarak katılma hakkı elde etti.






FIFA, dünya sıralamasını açıkladı. sıralamada ilk sekiz basamakta yer alan takımlar Dünya Kupası için yapılacak kura çekimine seribaşı olarak katılacak. İspanya ilk sıradaki yerini korurken Almanya bir basamak yükseldi ve Arjantin'in üzerinde yer aldı.
Sıralamaya göre ev sahibi Brezilya'nın yanı sıra İspanya, Almanya, Arjantin, Kolombiya, Belçika ve İsviçre Dünya Kupası kura çekimine 1. torbadan katılacak. Ürdün ile play-off karşılaşması oynayacak Uruguay, Dünya Kupası vizesi elde etmesi halinde turnuvanın seribaşı takımlarından biri olacak. Dünya Kupası'na Ürdün'ün katılması halinde ise Hollanda 1. torbaya yükselecek.
FIFA'nın dünya sıralamasını açıklamasıyla baraj maçları oynayacak Avrupa takımlarının torbaları da belli oldu. Buna göre; Portekiz, Yunanistan, Hırvatistan ve Ukrayna 1. torbayı oluşturdu. 2. torba ise Fransa, İsveç, Romanya ve İzlanda'dan oluştu. Bu 8 takım 21 Ekim'de yapılacak kura çekiminde birbirleriyle eşleşecek ve Dünya Kupası'na katılabilmek için aralarında baraj maçları oynayacak.
Milli takımımız ise Fatih Terim yönetiminde üst üste aldığı 3 galibiyetle FIFA sıralamasında 9 sıra yükseldi ve 40. sıraya yerleşti. 

Rose eski günlerini aratmıyor!

NBA’de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala takımlar hazırlık maçlarına devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon forma giyemeyen Chicago Bulls’un yıldızı Derrick Rose, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.




NBA’de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala takımlar hazırlık maçlarına devam ediyor.
Nisan 2012’de sakatlanan ve geçtiğimiz sezon forma giyemeyen Chicago Bulls’un yıldızı Derrick Rose, 5 Ekim’de parkelere geri dönüş yaptı.
Sezon öncesinde şu ana kadar 3 hazırlık maçında forma giyen 25 yaşındaki basketbolcu, bu 3 maçta da sahaya ilk 5’te çıktı. Takımının Indiana’yı deplasmanda 82-76 yendiği maçta 20 dakika süre alan yıldız oyuncu, 13 sayı, 3 asist, 2 top çalma ve 2 ribaund üretti. Kullandığı 12 şutun 5’ini sayıya çeviren skorer oyuncu, 4 top kaybıyla maçı noktaladı.
Chicago’nun Memphis’i ağırladığı maçta 23 dakika ter döken Rose, 3/8 saha içi isabetiyle 13 sayı üretti. İstatistiklerine 4 ribaund, 3 top çalma ve 3 asist ekleyen süper yıldız, takımının sahadan 106-87’lik skorla galip ayrılmasında başrol oynadı.

Takımının Detroit Pistons’ı ağırladığı maçta en iyi performansını sergileyen Rose, 22 dakika içinde 22 sayı, 2 asist, 2 ribaund ve 1 blok üretti. Kullandığı 9 şutun 6’sını sayıya çevirmeyi başaran skorer oyuncu, 3 sayı çizgisinin gerisinden 1/2 isabet kaydetti.

Milan'dan savunmaya takviye

Serie A ekiplerinden Milan, Valencia'nın Fransız savunma oyuncusu Adil Rami'yi kadrosuna katmak için hem oyuncuyla hem de kulübüyle el sıkıştı. Rami, sezonun ikinci yarısından itibaren İtalyan ekibinin formasını giyecek.






Milan, Valencia'nın Fransız savunma oyuncusu Adil Rami'yi kadrosuna katmak için hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaştı.

İki yıldır Valencia forması giyen 27 yaşındaki Adil Rami, teknik direktör Miroslav Djukic ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle geçtiğimiz günlerde kadro dışı kalmıştı. Oyuncunun kulübüyle sorunlar yaşamasının ardından devreye giren Milan, Rami'yi renklerine bağlama konusunda Valencia ile anlaşma sağladı.
İspanyol kulübünden yapılan açıklamada Adil Rami'nin sezonun ikinci yarısından itibaren Milan forması giyeceği belirtilirken, Fransız savunma oyuncusunun Milan antrenmanlarına katılmasına izin verildiği kaydedildi.