25 Ekim 2013 Cuma

Efsane unutulmadı...



Geçirdiği kalp kirizi sonucu hayata veda eden 1461 Trabzon'un teknik direktörü ve Trabzonspor'un efsanevi futbolcusu Kadir Özcan son yolculuğuna uğurlanırken; Trabzonspor-Legia Varşova maçı öncesinde de saygı duruşu yapıldı.

SAYGI DURUŞUTrabzon'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 1461 Teknik Direktörü Kadir Özcan için Trabzonspor-Legia Varşova maçı öncesi saygı duruşu gerçekleştkirildi. 

Bu arada Maraton tribün bölümüne taraftarlar, "61 ruhu sizi asla unutmayacak", "Biliyoruz efsane bizimlesin" yazılı pankartlar astı. Taraftarlar tezahuratlarla bordo-mavili takımın efsaneve oyuncusu için sevgi gösterisi yaptı.

61. DAKİKA DA ÖZCAN'A ADANDIBu arada Trabzonspor tribünlerinin klasikleşen 61. dakika kutlaması da Kadir Özcan'a adandı. Tribünlerde Kadir Öncan'ın fotoğrafının ve "Efsaneler ölmez" yazısının yer aldığı dev bir poster açıldı.  

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu arada Kadir Özcan son yolculuğuna da uğrlandı. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Özcan için ilk tören Yavuz Selim Stadı’nda düzenlendi. Törene katılan isimlerden İbrahim Hacıosmanoğlu, Özkan Sümer ve Şenol Güneş, duygularını NTV Spor mikrofonlarıyla paylaştı.

Törenin ardından Akçaabat'a getirilen Kadir Özcan'ın cenazesi, ikindi namazının ardından toprağa verildi. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de Özcan'ın cenazesine katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder