24 Ekim 2013 Perşembe

"Galatasaray her zaman favoriler arasındadır"



Galatasaray'da yüzler gülüyor! Sarı kırmızılı kulübün Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Kopenhag galibiyeti sonrası iddialı açıklamalar yaptı.

Hem takım hem de taraftarın performansına bakıldığında her açıdan bekledikleri gibi bir akşam geçirdiklerini belirten Şükrü Ergün, "Galatasaray beklediğimiz patlamayı yaptı, çok mutluyuz. Amacımız, diğer Kopenhag ve Juventus maçlarını kazanarak gruptan çıkmak" dedi.
 
Burak Yılmaz'ın kaçırdığı pozisyonlar sonrası taraftarın bu kez destek verişinin hatırlatılması üzerine ise Ergün, "Terinin son damlasına kadar oynadı, sahada basmadık yer bırakmadı. Üzerinde bir şanssızlık var, bunu üzerinden atacaktır. Taraftar bu takımın taraftarı. Eminim onlar da takımın iyiliğini istiyor. Onlar takımı ateşlediğinde takımın neler yapabildiğini hep beraber gördük" sözlerini sarfetti.
 
Galatasaray'ın, yer aldığı her platformda favoriler arasında olduğunu belirten Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, iplerin kendi ellerinde olduğunu, gruptan çıkmamaları için hiçbir neden olmadığını belirtti.
 
Ergün, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı içinse şu yorumu yaptı: "Lider ile aramızda ciddi bir puan farkı yok. 3 puanlık sistemde herşey olur. Tabii ki Galatasaray'ın iddiası Süper Lig'de de devam ediyor. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri de biziz"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder