29 Ekim 2013 Salı

Galatasaray'da Torku Konyaspor mesaisi



Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.
Sarı kırmızılı futbolcular ve teknik heyet çalışma öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı ile poz verdi.

Galatasaraylı oyuncuların antrenmanda moralli olması dikkat çekerken Roberto Mancini çalışma öncesi oyuncularıyla saha içinde kısa süreli bir toplantı yaptı. İtalyan teknik adam oyuncularının Kayserispor maçındaki performansını tebrik ederken, Torku Konyaspor maçının önemini belirtti. Ligde zirve yarışına katılmak için bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirten Mancini, kritik Kopenhag ve Fenerbahçe maçları öncesi galibiyet serisinin sürmesini istedi.
Ardından İtalyan teknik adam savunma oyuncularıyla özel bir çalışma gerçekleştirdi. Eboue, Chedjou, Semih ve Sabri'den oluşan dörtlüye alan savunması çalıştıran Mancini, Sabri'yi sol bekte denedi.
Antrenmanın ana bölümünde Galatasaraylı oyuncular dar alanda çift kale maç yaptı. Sarı kırmızılıların çalışmasında A2 takımından Emre Can ve U19 takımından İbrahim Coşkun da yer aldı.

Belinde ağrıları bulunan Sneijder'in tedavisine devam edilirken, Hakan Balta ve Gökhan Zan tedavilerinin ardından salon ve sahada çalıştı.
Almanya'da başarılı bir operasyon geçiren Hamit Altıntop ise hastanede dinlendirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder