24 Ekim 2013 Perşembe

"İlk 60 dakikadan son derece memnunum"



Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 3-1'lik galibiyetin ardından basın mensuplarının karşısına çıktı.
Karşılaşmanın ilk 60 dakikasından oldukça memnun olduğunu dile getiren Mancini, "Sonrasında fiziksel olarak düşüş yaşadık. Taraftarımız muhteşemdi" dedi.
Soruların bir soru üzerine Mancini, "Galatasaray'da kaos olup olmadığı konusunda bir bilgim yok, bunun farkında bile değilim" yanıtını verdi.
Burak'ın harika bir maç ortaya koyduğunun altını çizen tecrübeli teknik direktör, "Burak bugün harika oynadı. 3-4 pozisyonu değerlendirse daha iyi olurdu" ifadelerini kullandı.
Oyuncu değişiklikleriyle ilgili ise Mancini, Melo'yu kas probleminden dolayı çıkardığını belirtirken; Drogba ve Snehijder da önceki maçlarda uzun süreler oynadığı için değişikliğe gittiğini söyledi.

Sneijder hakkında ise tecrübeli teknik adam, "Sneijder çok iyi bir oyuncu ve iyi bir performans sergiliyor. Fiziksel olarak iyi olduğunda daha iyi hale gelecektir" diye konuştu.
Reira'nın hem sol bek, hem de sol açıkta faydalı bir oyuncu olduğunu belirten Mancini, fiziksel olarak iyi olduğunda ona şans vermek istediğini söyledi.
Transfer konuşmanın erken olduğunu belirten İtalyan teknik adam, bulundukları grupla ilgili olarak, "Grubumuz çok zor. İlk karşılaşmadan sonra sıkıntıya girsek de durumumuzu daha iyi bir hale getirdik" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder