16 Ekim 2013 Çarşamba

İstedik ama olmadı


A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 mağlup olduğumuz Hollanda karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu… Terim, şanssızlık kelimesinin yanlış olduğunu belirterek ‘Şanssızlık diye diye yıllarımız geçti’ dedi…





İşte Fatih Terim’in açıklamaları… Seyircilere çok teşekkür ediyoruz. Bu bayram gününde burayı boş bırakmadılar, geldiler. Tüm Türk halkından özür diliyoruz. İstedik ama olmadı. Bir defa gerçeklerle yüzleşmek lazım. Bizden daha iyi bir takım var karşımızda. Bu tip takımlara karşı gol bulmanız gerekir. Bir-iki pozisyon var, onlar gol olmalıydı. Karşı karşıya kaldığınız golleri atamayınca skoru alamadığınız gibi morali de alamıyorsunuz.
Uluslararası maçlarda kendi ligimizin üstüne çıkmalıyız. Son 1 haftada ülkede milli takım olgusu var. Bu milli takım iyi ama daha iyi bir milli takım olacak. Her şekilde bizi yenebilirlerdi.
Yediğimiz gol şanssızlık değil. Şanssızlık diye diye yıllarımız geçti. Bu çocuklar olmazı oldurmaya çalıştı ve herkese bu heyecanı yaşattı. Çok az kalmıştı. 1-1'i yakalasak her şey değişik olurdu. Olmadı, girmedi, atamadık. Daha güzel bir milli takım inşallah Avrupa Şampiyonası'nda...
Hayat durmuyor, şampiyonalarda durmuyor. Analizlerimizi yapacağız, daha oturaklı, genç oyuncular da bularak inşallah sahaya süreceğiz. Milli Takım ülke için önemli. Dünya Kupası'nda olamamak herkes gibi beni de üzdü. Çok istediler ama bazen çok istemek yetmiyor. Biz bu maçta onlardan daha az doğru yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder