25 Ekim 2013 Cuma

Liderin konuğu Antep!



Spor Toto Süper Lig'de zirvenin sahibi Fenerbahçe, 9. hafta maçında Gaziantepspor'u ağırlayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma 20.00'de başlayacak ve NTV Spor yorumcuları tarafından NTVSpor.net Maç Merkezi Canlı Anlatım’da yorumlanacak. Mücadeleyi İlker Meral yönetecek. 
 
MUHTEMEL 11’LERFENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Bruno Alves,  Egemen,  Caner, Mehmet Topal,  Emre,  Alper, Sow,  Emenike,  Kuyt 
GAZİANTEPSPOR: Serdar, Ekrem, Stankevicius, Kecojevic, Şenol, Orhan, Medunjanin, Muhammed, Stilic, Traore
 
FENER'DE TEK HEDEF 3 PUAN
İlk 8 haftada topladığı 19 puanla zirvede yer alan Fenerbahçe, Gaziantepspor engelini de galibiyetle aşarak, en yakın takipçisi Beşiktaş ile puan farkını maç fazlası ile de olsa 6'ya çıkarmak için mücadele edecek.

Gaziantepspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Raul Meireles’in iyileşmesi Teknik Direktör Ersun Yanal'ı memnun etti. Portekizli futbolcu bu karşılaşmada da forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan diğer isimler Bruno Alves, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'nun ise oynamalarına engel bir durum kalmadı. Üç futbolcu da son antrenmanda takımla çalışırken, maça hazır bir görüntü verdi. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanında forma giyemeyen Mehmet Topal da Gaziantepspor'a karşı oynayacak duruma geldi. 
 
Gaziantepspor kanadında ise Bekir Ozan Has sarı kart cezası nedeniyle forma giyimeyecek. Sakatlıkları bulunan Serdar Özbayraktar ve Kemal Tokak da İstanbul'a getirilmedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder