23 Ekim 2013 Çarşamba

SANA GALİBİYET YAKIŞIR!



Şampiyonlar Ligi'ne farklı Real Madrid yenilgisi ile başlayan ve Juventus deplasmanından beraberlikle dönen Galatasaray, üçüncü maçında FC Kopenhag ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak. Saat 21:45'te başlayacak maçı Makedon hakem Aleksandar Stavrev yönetecek.
Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Galatasaray, Kopenhag mücadelesi için son antrenmanını yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmada sarı-kırmızılı futbolcular moralleri ile dikkat çekti.
MUHTEMEL 11
İtalyan teknik direktör Mancini sahaya; Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak ve Drogba dizilişiyle çıkması bekleniyor.
AYSAL ANTRENMANI TAKİP ETTİ
Galatasaray'ın çalışmasını Kulüp Başkanı Ünal Aysal da takip etti. Antrenman başladıktan sonra sahaya inen ve basın mensuplarının oturduğu tribüne gelen Aysal, buradan çalışmayı izledi. Başkan Aysal maç için ise "Şu anda önümüzde çok güzel bir manzara var. Açıklamada bulunmayacağım. Maçtan sonra konuşuruz" demekle yetindi.

CİM BOM’DA 3 EKSİK
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Hakan Balta antenmanda yer almadı. Bu isimler maçta da forma giyemeyecekler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder