22 Ekim 2013 Salı

Saraç'tan taraftara çağrı!



Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, ligin zorlu bir süreç olduğunu ve her takımın birbirinden puan aldığını kaydetti.
      
Puan cetvelinde her hafta büyük değişiklerin olduğunu ifade eden Saraç, "Lig, planladığımız gibi gidiyor. Eskişehirspor'un teknik kadrosundan ve futbolcularından memnunuz. Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyoruz. Mahmut Boz ve Kayacan Erdoğan dışında sakat futbolcumuz bulunmuyor. Dede, bu hafta içinde takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Çaykur Rizespor maçında galibiyet almayı bekliyoruz. Bu maça üç puan parolasıyla çıkacağız. Uzun zamandır tribünlerimizde eksik gördüğümüz taraftarımızın desteğini Çaykur Rizespor maçında güçlü şekilde görmek istiyoruz. Süper Lig'in şike süreciyle başlayan zaman içinde, tribünlerde büyük bir taraftar kaybı var. Bu süreç futbola olan ilgiyi ve güveni sarmış olacak ki taraftarlar tribünlerden çekilmeye başladı" dedi.
      
Eskişehirspor Kulübü İktisadi İşletme ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Asbaşkanı Bahadır Ünalan da Çaykur Rizespor maçında açık tribün biletlerinin 15 liradan, kapalı tribün biletlerinin 30-100 liradan satışa sunulacağını bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder