17 Ekim 2013 Perşembe

"Sonuna kadar arkandayız"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan teknik direktör Mustafa Akçay'a tam yetki... Hacıosmanoğlu, Akçay'a, "sonuna kadar arkandayız" dedi.




Trabzonspor'da önemli bir zirve gerçekleşti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Mustafa Akçay, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldi.
Başbaşa gerçekleşen toplantıda başkan Hacıosmanoğlu, Akçay'a, "sonuna kadar arkandayız, yapmak istediğin her şeyde de arkanda olacağız. Trabzonspor'un çıkarlarını herkesten iyi savunacağın konusunda sana güvenimiz tam" dedi.
Teknik direktör başkanın bu sözlerine teşekkür ederek, "tek amacımız Trabzonspor'u daha iyi noktalara getirmek. Bu manada bana verdiğiniz destek çok önemli. Her türlü derdimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da koşacağınızdan şüphemiz yok" yanıtını verdi.
Bayramlaşma töreninde de oldukça samimi bir görüntü veren ikili, bordo mavili camiaya her şeyin yolunda gittiği mesajını verdi.
Öte yandan uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşme sürecini tamamlayan Avusturyalı futbolcu Marc Janko'nun, ülkesinin formasını giydiği son milli maçta 90 dakika sahada kalması teknik heyeti sevindirdi.
Mustafa Akçay'ın 6 yabancı sınırlaması nedeniyle dış saha maçlarında Colman'ı, iç saha maçlarında ise Janko'yu 18 kişilik kadroya alması bekleniyor. Akçay, Zokora, Malouda, Henrique Adrian ve Bosingwa'dan ise vazgeçmeyi düşünmüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder